Wie ben ik

Wim Cornelis

Ik ben Wim Cornelis (°1964) en woon in het prachtige Haspengouw in de buurt van Tongeren. Als boerenzoon had ik het voorrecht om zeer veel tijd buiten te kunnen doorbrengen. Ik was een echt “buitenkind” en genoot van alles wat de natuur te bieden heeft. De geur en de rust van het platteland zijn mij steeds blijven achtervolgen.

Natuur en buitenleven

De natuur en het buitenleven hebben mij nooit los gelaten. Naast mijn drukke professionele carrière in de verkoopsector, ben ik mij steeds verder in de wereld van planten en dieren gaan verdiepen. Ik volgde veel cursussen en behaalde ondertussen het diploma van natuurgids en Hoge Venen natuurgids. In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van het uitstippelen en begeleiden van wandelingen als vrijwilliger bij verschillende organisaties. Ook tuinieren heb ik steeds graag gedaan. Wat is er lekkerder en gezonder dan zelfgekweekte biologische aardappeltjes en groenten?

In de Buitenlucht

Sinds maart 2017 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn beroep te maken en richtte ik “In de Buitenlucht “ op. Je kan bij mij terecht voor natuurwandelingen, ecologisch tuinadvies, workshops voor kinderen in de natuur… Ook teambuildings voor bedrijven kunnen georganiseerd worden. Op vraag werk ik alles uit op maat volgens de wensen van uw familie, vereniging , bedrijf of school. Naast dit alles bied ik ook nog enkele activiteiten aan voor individuelen.